Jót
      jó áron!
Kezdőlap | Bemutatkozás | Linkek | Elérhetőség | Képtár

Pályázati információ
Kapacitások fejlesztése a Zsáka Coop Zrt. 4 telephelyén

Kedvezményezett neve: Zsáka COOP Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

Projekt címe: Kapacitások fejlesztése a Zsáka Coop Zrt. 4 telephelyén

Szerződött támogatás összege: 12 865 500,- Ft

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalma: A Zsáka COOP Zrt. 12 865 500 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban. Az 50%-os támogatási intenzitású projekt összköltsége 25 731 000 Ft, melyből a vállalat 4 bolt nyitását valósította meg Zsáka, Furta, Nagyrábé és Körösszegapáti településeken.

A térségi piacvezető szerep megtartása érdekében a vállalat folyamatosan alakítja kínálatát, bővíti eladóhelyi választékát a vásárlóinak jelzett igényekhez való gyors, rugalmas alkalmazkodás érdekében. A folyamatos megújulás és a vevői elégedettség növelése érdekében a Zrt. vezetése kiemelt prioritásként kezeli az üzlethálózata fejlesztését, karbantartását, a kellemes vásárlói környezet kialakítását és a versenyképes termékkör polcon tartását.

A cég célja a piacvezető szerep megerősítése és fenntartása Zsáka térségében, melynek érdekében folyamatosan bővíti nemcsak termékkínálatát, de üzlethálózatát is, újabb-és újabb boltok megnyitásával. Az elmúlt egy évben 4 bolt nyitását valósította meg Zsáka, Furta, Nagyrábé és Körösszegapáti településeken, melyek mindegyike szabad vállalkozási zóna.

A GINOP-1.2.2-15-2015-00098 azonosító számú pályázat keretében a 4 új bolthoz szereztek be a hűtött áruk (húsok, tejtermékek, fagyasztott áruk, tojás, stb.) bolthelyi tartását szolgáló fali és pultos hűtőberendezéseket, mérlegeket és hűtőaggregát berendezéseket. A gépek, berendezések beszerzésének összköltsége nettó 23 231 000 Ft.

Ezen felül, mivel a 4 új bolthelyiség nem új építésű ingatlanban, hanem korábban más funkciót betöltő ingatlanokban kerültek kialakításra, így az üzletek mindegyikében szükséges volt a villamosenergia hálózat átalakítása is annak érdekében, hogy a hálózatok bírják a folyamatosan üzemben lévő nagy teljesítményű hűtő- és hermetikus hűtőaggregát berendezések villamosenergia fogyasztásával együtt járó többlet terhelést.

A projekt befejezési dátuma: 2016.06.14.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00098